Bromfiets goedkoop verzekeren

Je 2de brommer of bromfiets goedkoop verzekeren


Uw tweede bromfiets of bromfiets verzekeren?
Een tweede bromfiets verzekeren? Je tweede brommer verzekeren gaat gemakkelijk via ons! Wij rekenen voor je uit welke verzekering het goedkoopste is en geven je een unieke korting voor de tweede bromfiets!

Schadevrije jaren die je hebt opgebouwd kun je niet altijd gebruiken bij een tweede bromfiets. Daarom hebben veel verzekeraars voor tweede brommers aparte regelingen ontwikkeld.

Graag helpen wij je bij het zoeken naar de bromfietsverzekeraar waar je met beide bromfietsen het voordeligst uit bent. Je kunt op onze site eenvoudig een aanvraag doen voor je tweede bromfiets. Geef daarbij aan dat het om een 2e brommer gaat. Afhankelijk van uw situatie zal een adviseur contact met u opnemen.

Waarom bij ons:
  • Offerte direct op uw scherm en online afsluiten
  • Meer dan 90 verschillende brommerverzekeringen
  • Extra korting en dus de laagste premie
  • 24 uur per dag afsluiten
  • Online opzeg service; je kunt direct je oude brommerverzekering beŽindigen
Een voordelige brommerverzekering voor het verzekeren van uw tweede bromfiets
Vanaf heden bieden wij je een unieke nieuwe brommerverzekering voor het verzekeren van je tweede bromfiets!
Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor de tweede bromfiets. Uniek aan deze tweede brommer verzekering is dat voor het verzekeren van deze bromfiets niet van belang is waar je eerste brommer is ondergebracht. Hierdoor behaal je altijd voordeel met deze bromfietsverzekering.

Voorwaarden tweede bromfiets verzekering
Onze goedkope bromfietsverzekeringspolis kent geen bonus/malus-systeem maar een vaste premie. De verzekering is via ons online aan te vragen wanneer de bestuurder ouder is dan 24 jaar en niet meer dan 20.000 kilometer per jaar rijdt. De bestuurder van de tweede bromfiets dient de partner te zijn van die van de eerste brommer. Bij het maken van een premieberekening of het aanvragen van een offerte zie je automatisch of je brommer of bromfiets in aanmerking komt voor deze bromfietsverzekering.

Bij veel verzekeraars kan de tweede brommer of bromfiets uitsluitend voordelig verzekerd worden als deze meelift op de korting van de eerste brommer. Met onze voordelige brommerverzekeringen is dat niet nodig om voor de gunstige premie in aanmerking te komen.

Bereken je besparing

Berekenen

Welke bromfiets-verzekering is in jouw situatie het meest geschikt?

Direct afsluiten

Voer je gegevens in om direct je bromfiets te verzekeren.

Direct verzekerd

Verzekering aan- gevraagd? Je krijgt van ons direct een bevestiging.

Bromfietsverzekeringen

Goedkoop verzekeren!

Goedkoopste bromfietsverzekering
Bromfiets goedkoop verzekeren
Goedkope bromfietsverzekering