Goedkoopste bromfietsverzekering

Goedkoopste verzekering voor de brommer of bromfiets


 

Meer voordeel met onze goedkoopste bromfietsverzekering!

 
Met de allergoedkoopste bromfietsverzekering van ons wordt brommer rijden weer leuk. Veel Nederlanders betalen tot wel 50% teveel voor het verzekeren van hun bromfiets. Bij ons vergelijk je premies en voorwaarden en bespaar je op de kosten voor je goedkoopste verzekering voor je brommer of bromfiets.

De goedkoopste bromfietsverzekeringen direct vergelijken en afsluiten
Hoe vaak of hoe weinig je de brommer of bromfiets ook gebruikt, brommer rijden gaat altijd gepaard met zekere risico’s. Wij bieden je complete brommer verzekeringen met de dekking die ú nodig heeft: verzekerd, verzekerder of verzekerdst. Aan jouw de keuze. Speel op zeker en dek de risico’s af. Wij helpen je hierbij goed, voordelig en snel.

Deze goedkoopste bromfiets verzekering dekt de aansprakelijkheid van de eigenaar, de bestuurder en/of de passagiers voor door een met name genoemd motorrijtuig veroorzaakte schade. Ook de schade aan het motorrijtuig zelf of aan de bestuurder kan worden meeverzekerd.

De dekking valt uiteen in een tweetal dekkingsonderdelen:

W.A.-verzekering:
De wettelijke aansprakelijkheid voor schade aan derden. Deze wettelijk verplichte verzekering geeft dekking voor ten minste EUR 1.000.000,00 per gebeurtenis. In een aantal gevallen, zoals bij personenvervoer, is een hoger bedrag vereist.

Casco-verzekering:
De volledige cascoverzekering.
Deze verzekering dekt schade aan de verzekerde auto als gevolg van botsing, omslaan, slippen of enig ander 'van buiten komend onheil' zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal en storm. De volledige cascoverzekering is vooral bedoeld voor 'jonge' brommers en bromfietsen.

De beperkte cascoverzekering.
Deze verzekering dekt schade aan de brommer of bromfiets als gevolg van een met name in de polis omschreven gebeurtenis, zoals brand, blikseminslag, hagelschade, diefstal, storm, botsing met loslopende dieren.

De premie is afhankelijk van vele factoren, zoals geboortedatum bestuurder, merk en type, gewicht, soort gebruik, kilometrage, cataloguswaarde. De regio waarin de regelmatige bestuurder woonachtig is, kan leiden tot een toeslag of korting. Schadevrij rijden leidt via een bonus-malusstelsel tot korting, die kan oplopen tot 75% of 80%.

Ingeval van gedekte schade aan de brommer of bromfiets is er gewoonlijk een eigen risico van toepassing van ongeveer EUR 140,--, behalve als de schade hersteld wordt door een schadeherstelbedrijf waarmee de verzekeringsmaatschappij een overeenkomst heeft.

In een aantal gevallen biedt de verzekering voor de brommer of bromfiets geen dekking. Onder andere als de bestuurder geen geldig rijbewijs heeft of als de brommer gebruikt wordt voor andere doeleinden dan in de polis worden omschreven.

Bereken je besparing

Berekenen

Welke bromfiets-verzekering is in jouw situatie het meest geschikt?

Direct afsluiten

Voer je gegevens in om direct je bromfiets te verzekeren.

Direct verzekerd

Verzekering aan- gevraagd? Je krijgt van ons direct een bevestiging.

Bromfietsverzekeringen

Goedkoop verzekeren!

Goedkoopste bromfietsverzekering
Bromfiets goedkoop verzekeren
Goedkope bromfietsverzekering